Hun Eng
language selection:
STRATÉGIAI TANÁCSADÁS
Stratégiaalkotás
Önnel együtt áttekintjük vállalkozása külső iparági és piaci környezetét. Ennek tükrében közösen elemezzük piaci pozíciójukat, jellemzőiket és lehetőségeiket. Végigvezetjük a feltárt sajátosságokon alapuló stratégiai célkitűzéseik megfogalmazásáig. Alternatív forgatókönyveket dolgozunk ki a vízió eléréséhez, és ezeket beépítjük a stratégiai üzleti tervbe. Operatív menedzsment adottságaik alapján életképes, reálisan bevezethető változtatásokra teszünk javaslatot. Ha indokolt, a játékelmélet elemeit is felhasználjuk a támadási vagy védekezési stratégiák bemutatására.
Egyoldalú opciót biztosítunk Önnek a javaslataink bevezetésében való közreműködésünkre.
Vezetői motivációs rendszerek
Evidencia, hogy a vállalat tulajdonosai és az általuk megbízott vezetők érdekei eltérőek. Olykor még magukban a vezetőkben sem fogalmazódik meg, hogy esetenként nem elsősorban a tulajdonosok érdekeit képviselik.

Erre a problémára kínál hatékony megoldást egy megfelelően átgondolt és kidolgozott motivációs rendszer. A tulajdonosi célok és a vezetői javadalmazás közötti közvetlen kapcsolat megteremtésével ugyanis elérhető, hogy a jóváhagyott stratégia és a tulajdonos által kitűzött egyedi célok a vezetők minden döntésében tükröződjenek, és ne a vezetők eltérő érdekeit szolgálják. A motivációs rendszer kialakítása során tanácsadóink segítséget nyújtanak a célokhoz, stratégiához igazodó, a célok elérésére megfelelően motiváló, mérhető mutatószámok kialakításában, továbbá azok vezetők általi elfogadottságának megteremtésében.

Stratégiai szervezetfejlesztés
A vállalatok fejlődésük során időről-időre „kinövik” adott szervezeti kereteiket, a korábban kialakított szervezeti struktúra elavulttá válik, nem felel meg az új stratégiának, nem szolgálja megfelelően a cég hatékony működését és céljainak elérését.
Erre nyújt megoldást a stratégiai szervezetfejlesztés, melynek folyamán a régi szervezeti struktúra elemzését követően alternatív javaslatokat fogalmazunk meg Önnek az új felépítést illetően, melyből közösen kiválasztjuk az Ön cége számára optimális változatot. Ezt követően az új szervezethez meghatározzuk a megváltozott emberi erőforrásigényeket és munkakörök szintjén a főbb feladat- és hatásköröket.
Menedzsment Audit- Vezetői hatékonyságvizsgálat
Mi a CCG-nél hisszük, hogy bármely életképes stratégia alapvető forrása a menedzsment. Legyen akár tulajdonos, részvényes, befektető vagy egyéb érintett, a célja a menedzsment potenciáljának maximalizálása. Egyedülálló, interjúkra és értékelésre építkező metodológiánk segítségével ellenőrizzük, bemutatjuk, és megvitatjuk az Ön menedzsmentjének erősségeit és fejlesztési lehetőségeit. Ez a kívülálló szemével mutat képet Önnek arról, hogy hol tart, és milyen teendői vannak a menedzsment potenciál további növelése érdekében.
REFERENCIÁK
Capitol Consulting Group Kft.• Addr: 1025 Budapest, Szemlőhegy utca 16. • E-mail: info@ccg.co.hu