Hun Eng
language selection:
A CAPITOL CONSULTING GROUP KÜLDETÉSE
"Az eredménykimutatásban tárgyszerűen mérhető, ésszerű megoldásokat szeretnénk nyújtani olyan tisztességes díjazás ellenében, amely lehetővé teszi, hogy a tanácsadói díjak befektetése a lehető leghamarabb megtérüljön ügyfeleink számára."
HOGYAN DOLGOZUNK
Testreszabott megoldások
Az Ön vállalatára szabott módszertant alkalmazunk, és ennek megfelelően gyakorlatias megoldásokat dolgozunk ki az Ön igényeit maximálisan szem előtt tartva. Problémáját mindig egyediként, annak kontextusában kezeljük, és nem próbálunk meg kész, standard megoldásokkal szolgálni.
Rendszerszemlélet
A részproblémákat is összefüggéseikben, a vállalati stratégiával teljes összhangban kezeljük. Javaslatainkat úgy fogalmazzuk meg, hogy a vállalat hosszú távú célkitűzéseinek elérését szolgálják.
Minőségszemlélet
Tevékenységünk és a tevékenységhez szükséges hátterünk folyamatos fejlesztésével és korszerűsítésével gondoskodunk folyamataink minőségének és az Ön számára nyújtott szolgáltatásaink javításáról. Folyamatainkat és szabályzatainkat az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási szabvány követelményei szerint működtetjük, ellenőrizzük és fejlesztjük. Minőségirányítási rendszerünk hatékony és gazdaságos, ami garantálja szolgáltatásaink állandó és kifogástalan minőségét, figyelembe véve a gyorsan változó körülményeket és ügyfeleink igényeit is.
Implementálhatóság
Lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére a projektek során kidolgozott koncepciók implementálására, amely biztosítja, hogy Ön minden esetben bevezethető és működőképes tanácsokat kapjon tőlünk. Javaslataink gyakorlatba ültetését igény szerint implementációs és változásvezetési szolgáltatásunkkal segítjük elő.
Költséghatékonyság
Kis csapatokban, a munka elvégzéséhez szükséges minimális időráfordítással dolgozunk, így a tanácsadói költségek könnyen kontrollálhatóvá válnak az Ön számára. Projektjeink során az elemzői háttérkapacitást a projekt tempójának megfelelően díjmentesen biztosítjuk.
Közös munka
Fejlődési filozófiánk része, hogy tanácsadóink tudása élő és az ügyfélével együtt folyamatosan bővül. A közös munka során átadjuk tudásunkat az ügyfél részére, miközben az ügyfél tudására is aktívan támaszkodunk, mert bizonyos kérdésekben Ön rendelkezik a legtöbb információval és szakértelemmel.
Minőségi tanácsadók
Erős funkcionális know-how-val és magasan képzett, gyakorlott tanácsadókkal dolgozunk, akik pályafutásuk alatt többszörösen bizonyították kiválóságukat, továbbá szigorú vizsgák, tesztek és projektfeladatok során rátermettségüket és elhivatottságukat is bizonyították.
Tisztességes díjazás
Tanácsadói tevékenységünk első, elemző szakaszát, amely ügyfeleink mélyebb megismeréséhez szükséges (általában egy-két hét), befektetésként mi finanszírozzuk. Sok tanácsadó ezért az időszakért is díjat kér, de mi úgy hisszük, nem tisztességes áthárítani az Önök megismerésének költségeit. Az előre nem látható, változó projektköltségeinkről pontos kimutatást adunk, ezekért nem számlázunk plusz százalékokat.
REFERENCIÁK
Capitol Consulting Group Kft.• Addr: 1025 Budapest, Szemlőhegy utca 16. • E-mail: info@ccg.co.hu