Hun Eng
language selection:
HATÉKONYSÁGNÖVELÉSI TANÁCSADÁS
Üzletifolyamat-újraszervezés
Folyamat-újratervezés (BPR) során a CCG tanácsadói az üzleti folyamatok alapvető, nullbázisú újragondolását végzik el. Alapvető változást hozunk a vállalat életébe a folyamat alapú megközelítéssel, melynek elsődleges célja a fogyasztói igények magasabb szintű kielégítése.

A folyamat-újratervezés magában foglalja az egymást követő folyamatok párhuzamosságának felszámolását, a holtidő minimalizálását, vagy a vállalati értékteremtés szempontjából jelentéktelen részlépések kiiktatását. Ezáltal elérhetővé válik az átfutási idő és a működési költségek csökkentése.

Mindez olyan rövid- és középtávon megvalósítható intézkedések integrációját jelenti, melyek hosszú távú szemléletváltást indítanak el munkatársai hozzáállásában és viselkedésében.
Költségcsökkentés és hatékonyságnövelés
A legtöbb esetben az Ön saját emberei pontosan tudják, hol vannak a jövedelmezőség javításának lehetőségei. Akkor viszont miért nem aknázzák ki ezeket? A költségcsökkentés belegázol menedzsment szintű érdekviszonyokba, elképzelésekbe, ezért kényelmetlen lehet az érintett személyek számára is.

A CCG tanácsadói egy alapos elemzésre építve segítenek Önnek strukturálni a problémáit. A legtöbb esetben egy gyors költségvezérlő elemzéssel indulunk, amely alapján szükség szerint a részletes tevékenység elemzést fogjuk elvégezni. A projekt zárásakor világos és tömör Költség Csökkentési Lehetőségek Térképet (CRPM) kap értékekkel, adatokkal és a végrehajtásért felelős belső munkatársak megjelölésével.

REFERENCIÁK
Capitol Consulting Group Kft.• Addr: 1025 Budapest, Szemlőhegy utca 16. • E-mail: info@ccg.co.hu