Hun Eng
language selection:
SZOLGÁLTATÁSAINK
Stratégiatervezés
Cége, szervezete stratégiai céljainak ismeretében fektetjük le a támogató kommunikáció alapjait, vagyis elkészítjük a kommunikációs stratégiát, amely minden további PR akció alapja és meghatározója lesz.
Eseti és folyamatos tanácsadás
Ha úgy érzi, hogy cége, szervezete kommunikációja nem olyan hatékony, mint szeretné, mi feltárjuk a hátráltató okokat, és akár hosszabb időn keresztül segítjük a célzott kommunikáció megvalósulását.
Kommunikációs képzés és tréningek
Cége, szervezete nyilvánosság előtt megszólaló vezetőinek, munkatársainak segítséget nyújtunk abban, hogy üzeneteiket tömören, hatásosan és a megfelelő „csomagolásban” juttathassák el célközönségükhöz.
Kommunikációs akciók tervezése és lebonyolítása
Kommunikációs stratégiai céljai alapján megtervezzük, hogy hol, mit és hogyan kommunikáljon, valamint segítünk a tervek kreatív és gyakorlati kivitelezésében.
Sajtókapcsolatok
Sajtóanyagokat, cikkeket, híreket és sajtóközleményeket írunk és közvetítünk a sajtó munkatársainak. Sajtótájékoztatókat szervezünk, sajtófigyelést végzünk. Kapcsolatot tartunk a kulcsfontosságú témákat rendszeresen feldolgozó újságírókkal.
Válságkommunikáció
Elkészítjük válságkommunikációs tervét a legvalószínűbb válságforgatókönyvekre alapozva, hogy váratlan esemény bekövetkeztekor a lehető leghamarabb és a leghatékonyabb módon vehesse fel a harcot a károsító tényezőkkel, majd jelenjen meg a nyilvánosság előtt. Krízis idején folyamatos rendelkezésre állással és tanácsadással segítjük a munkáját.
Kommunikációs elemzések, kreatív szövegek készítése
Saját cége, szervezete vagy versenytársa médiaszerepléseinek, kommunikációjának szakmai elemzését elkészítjük és prezentáljuk. Beszédet, hírt, sajtóközleményt, újságcikket írunk igényei szerint.
Online kommunikáció
Anyagokat írunk és helyezünk el online felületein, a médium és közönsége sajátosságait figyelembe véve.
Capitol Consulting Group Kft.
Cím: 1054 Budapest, Alkotmány utca 10.
Tel.: +36 1 445 5405 E-mail: info@ccg.co.hu